mandag 22. august 2016
Homemade - Ganola & Knekkebrød
Da var jeg ferdig med å lage granola og knekkebrød, noe som var et av gjøremålene for August! Så da har vi skolemat og frokost på plass i heimen...
Oppskrift Granola
Du trenger...
250 gr. Havregryn
100 gr. Hasselnøtter
50 gr. Mandler
1,5 dl. Solsikkefrø
1 dø. sesamfrø
1/2 boks Walnøtter
6 ss honning
3 ss olivenolje
Fremgangsmåte...
Hakk nøttene, knus frøene med en liten tur i foodprosessoren, da får kroppen tatt opp næringen i det. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle og sett til side.
Varm Olje og honning på lav temperatur, til honningen smelter. Rør honning- og oljeblandigen inn i det tørre og bland godt.
Fordel frokostblandingen tynt utover to stekeplater med bakepapir. Stek begge platene i varmluftovn, 140 grader i 35 min. rør litt i det underveis i stekingen så alt blir gyllent.
Oppbevares i romtemperatur i lufttett boks, gjerne også lystett.
Tips
Spis gjerne sammen med naturell yoghurt, bær og honning.
Nyt!
Abonner på:
Innlegg (Atom)