Første middag ute på verandaen kl 20.45 og veldig herlig, en liten smak av sommer. Her går det i ett om dagene, i kveld har vi forbredt middagen til i morgen, da blir vi mange. Eivind kommer hit tidlig og maler, spent på hvordan det ser ut når vi kommer hjem. Malin maskerer det siste og vi har satt unna møblene. Blir snart en liten pause her nå, må se opptak av ungkaren Sverige, ble plustelig så spennende før natta og kl ringer 5.30
onsdag 3. mai 2017
Oppskrift til hjemmelaget hamburgerbrød med sesamfrø, Chilidressing og tomatsalsa
Hamburgerbrød
2,5 dl melk
1 dl vann
1 ss sukker
1,5 ts salt
25 gram fersk gjer
500 gram mel
50 gram smør, vann eller egg til pensling + sesamfrø på toppen
Ha alle indigrensene i gjær deigen med unntak av smøret. Tilsett smøret i terninger til slutt og elt deigen lenge, så skal den heves lenge før og etter.
stekes på 225 grader i 12-15 min
Chilidressing
Lettrømme
Rød chili
Finhakket hvitløk
Litt sitronsaft
Salt og pepper
Serveres i små posjonsskåler
2 tomater
Litt rød chili
Halv rødløk
1-2 vårløk
2-3 ss olivenolje
Salt og pepper
Alt hakkes i små biter og serveres i små posjonsskåler
Nyt!
Abonner på:
Innlegg (Atom)