Lys kokesjokolade 100 gr
Mørk kokesjokolade 150gr
smelt smør 175 gr
sukker 225 gr
egg 3 stk
mel 100 gr
kakao 2ss
salt ei klype
espressopulver
karamelsaus
sukker 100 gr
4 ss vann
smør 2ss
kremfløte 1 dl
maldon salt ei stor klype
kaken
pisk egg og sukker til eggedosis ,smelt smør og blande alt
karamelsaus ha sukker i kasserolle med 4 ss vann , ikke rør - skal smelte og bli brunt , varm opp kremfløten og kok opp alt litt , så vips har du en deilig karamell
smør ei form 20-20 men det hadde jeg ikke så tok ei rund form
ha halle rører i formen , ta karamell ca halve over kaken og resten av rører på - så settes i ovnen 35-40 min
litt avkjøling og ha på resten av karmellen , bruk en sprøyte pose hvis du har - daa blir det fint
så serveres med kuler med karamell is til
LOVE IT , nydelig og noe nytt
Mørk kokesjokolade 150gr
smelt smør 175 gr
sukker 225 gr
egg 3 stk
mel 100 gr
kakao 2ss
salt ei klype
espressopulver
karamelsaus
sukker 100 gr
4 ss vann
smør 2ss
kremfløte 1 dl
maldon salt ei stor klype
kaken
pisk egg og sukker til eggedosis ,smelt smør og blande alt
karamelsaus ha sukker i kasserolle med 4 ss vann , ikke rør - skal smelte og bli brunt , varm opp kremfløten og kok opp alt litt , så vips har du en deilig karamell
smør ei form 20-20 men det hadde jeg ikke så tok ei rund form
ha halle rører i formen , ta karamell ca halve over kaken og resten av rører på - så settes i ovnen 35-40 min
litt avkjøling og ha på resten av karmellen , bruk en sprøyte pose hvis du har - daa blir det fint
så serveres med kuler med karamell is til
LOVE IT , nydelig og noe nytt
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar