søndag 16. januar 2011

Noen gode ord.....

Kjærligheten får ikke jorda til å snurre,Men det er kjæerligheten som gjør det verdt å bli med på noen runder!!!!!!!!!!!
Åpner ei flaske god rødvin når dag går over til natt........litt"hverdagskos" må man unne seg.....

Sender en kjempeklem til deg min lille venn,ha litt tålmodighet så ordner dette seg....  Mange klemmer fra meg i gata over!!!!!
Ja ja tenk at jeg fyller 40 år!!!og har begynt og merke på kroppen at noen justeringer må til for at begrepet 40 fit and fabulous i det hele tatt kan bli en realitet...............derfor er jeg fitt for fight og smeller til med treningstudio medlemskap og lange turer i skog og mark,og krysser fingrer og tær om at jeg kanskje denne gang klarer å holde mitt nyttårsforsett lengere enn ett par uker Så dette skal bli spennende!!!Drømme drømme drømme!!!!!
Herlig med tullipaner,noe som betyr at vi går mot lysere tider!!!
Her blåser det godt rundt husveggene her hos meg,  full fyr i peisen og masse stearinlys i alle kroker og bare koser oss inne.
Teller du år blir livet kort,teller du dager går livet fort,teller du timer varer livet en stund,mens lengst varer livet om du nyter hvert sekund.

Noen god ord og ta med seg på veien......
Så da er vi klare for en ny uke ,håper du også har hatt en fin helg. Her har jeg hatt 3 syke barn en hel uke,så nå håper jeg dem blir friske snart!
Ønsker alle som er innom en riktig fin søndag og en fin uke som ligger foran dere!!!!!!!!!