fredag 3. januar 2014


Fredag og helg….

ukas beste dag fredag og helg. litt rar uke , men skal bli deilig og komme på normalen igjen fra mandagen av. En frisk og deilig tur på ladestien med Helle i dag , ingen snø , ingen is , vårstemning og soooool , 3 januar , helt utrolig :) 
Martin skal bli med en kompis hjem i dag og vi jentene skal lage oss fredags taco og bare kose oss….

Ønsker dere alle sammen ei fin fin helg 

Kamp

Kamp i går , Martin i full gang på spinnsykelen….
I går ble det servert mat Fra Burger king på vippen og Pizza til guttene etter kampen.
I går ble det dessverre tap , men ny sjangse på søndag og det glær vi oss masse til …...




Invitert på frokost i går…..


God morgen

Tilbake til hverdagen igjen , tilbake til rutiner og forutsigbarhet, men også til en helt ny syklus , ett nytt år som som tillater oss å skape noen nye rettningsvisere slik at vi kan legge fra oss stadig mer av det som tar energi og fylle på med det som gir…..
Mange av oss har nyttårsforsetter , krav til å bli stadig bedre mennesker , stadig bedre utgaver av oss selv og nå kommer de alle glansende magasinene med slankekurer for å på minne oss om at nå er det påtide å forbrede sommeren og badesesongen. Så flyter de over av hjelpemiddler for røykeslutt og treningsentrene har spesial tilbud for alle dem som skal oppfylle en forpliktelse om å komme i form og gjerne fort.
Våre forsetter er så preget av rutiner , at sammfunet rundt oss forventer at vi følger trenden fra de siste tiårene og har samme kravspesifikasjon år etter år. Og vi følger etter lar oss prege av det medieskapte behover for skjønnhet ,sunnhet  og helse. 
Nå tror jeg ikke dette gjelder for oss alle sammen .Det er ingen tvil om at et sunt kosthold , trening og fravær av sigaretter og rusmiddler, vil gjøre oss godt, men bare viljen til endring starter innenfra og ikke er et resultat av MÅ og BURDE. Ta fokus på det du ønsker og motta- der finner du nøkkelen. Jeg ønsker dere en kjempefin start på det nye året , enten du har nyttårsforsett eller ikke kommer denne dagen og om noen timer er den over og uansett hvordan du bruker den, så vil den bekrefte hvem du er…….