mandag 22. august 2016

Flowers everywhere in my house!






Jeg E-L-S-K-E-R blomster, det gjør så mye i et hjem. Det skaper en lun og fin atmosfære og gir rommet et liv. Jeg har blitt dilla på Grønn-planter, så fint!

MUUTO






Endelig kunne jeg dra å hente vasen jeg har ventet lenge på! Den er fra Muuto og er rå stilig. Gleder meg masse til å fylle den opp med masse godt :)

Den får du kjøpt hos Tips

Homemade - Ganola & Knekkebrød







Da var jeg ferdig med å lage granola og knekkebrød, noe som var et av gjøremålene for August! Så da har vi skolemat og frokost på plass i heimen...

Oppskrift Granola

Du trenger...

250 gr. Havregryn
100 gr. Hasselnøtter
50 gr. Mandler
1,5 dl. Solsikkefrø
1 dø. sesamfrø
1/2 boks Walnøtter

6 ss honning
3 ss olivenolje

Fremgangsmåte...

Hakk nøttene, knus frøene med en liten tur i foodprosessoren, da får kroppen tatt opp næringen i det. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle og sett til side.

Varm Olje og honning på lav temperatur, til honningen smelter. Rør honning- og oljeblandigen inn i det tørre og bland godt.

Fordel frokostblandingen tynt utover to stekeplater med bakepapir. Stek begge platene i varmluftovn, 140 grader i 35 min. rør litt i det underveis i stekingen så alt blir gyllent.

Oppbevares i romtemperatur i lufttett boks, gjerne også lystett.

Tips 

Spis gjerne sammen med naturell yoghurt, bær og honning.

Nyt!


PUKKA - clean green




Denne teen fra pukka, clean green, må vi få i hus! den skal være bra for huden, og nå som det snart er høst og blir mørkere og kaldere kvelder er det deilig og nyte en god og sunn te som gjør deg godt.



Koster kr 59,- 
selges overalt på butikker 

Leah 2 år





Bursdagsfeiring for gopia våres Leah som blir 2 år 26 augt . 28 stk samlet på pølse med brød og masse kaker ........