fredag 23. oktober 2015

ønsker dere som titter innom meg , en fin fin frredagskveld , nyt den og kos dere masse.....


Juuuhuuu endelig fredag , ukas beste dag , det har vært ei hektisk uke , jeg skulle ønske jeg kunne delt meg i 3 . Hadde youhan på taco her i kveld og nå skal vi nyte resten av kvelden på sofan med godis. morgen fotografering hos fotografen med malin og lille snuppa skal ligge over hos oss til søndag . søndagen braker det løs med første innebandy turneringen , så der går vi for seier .


VIKTIG PÅ SØNDAG, husk klokken , endelig kommer klokken på riktig her i huset , så slipper vi og plusse på en time.....



Gutta klar for ei økt med innebandy.....


HE HE HÆRLIGE servietter....



ingen fare for min del.....


Bursdag hos mormor på onsdag , vi hadde med nystekte kanelboller , det kjennes at man er alene når man skulle vært 3 plasser samtidlig , bursdag kl 17.00 , møte kl 18 .00 og tur med martin og klassen på bekken kl 18 .00 , så noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne delt meg i 3 ....



Passet go snuppa litt på tirsdagen , kos med malin og martin , så kos ja og endelig ses igjen....



GOD TUR til militærsnuppa , sees om 14 dager.....



Da ble det skikkelig mandagsmiddag før snuppa skulle reise tilbake til kalde nord.....





Supergave på en mandag ....


søndagen ble vi hentet til lunsj , så hentet igjen vi skaulle avslutte helgen med middag på øyer . vi har hatt en super helg takker dere alle sammen , og alle de vi har blitt kjent med , bare gledes til neste gang , plustelig er vi på vei igjen.


Masse kose plasser i gågaten.....




HOLZWEILER BIL , så kul og selvsagt ligger skjerfet i frontruten.....


Så ble det middag i gausdalen , og hilste på flere....


Vi ble plukket opp kl 11.30 på lørdagsformiddag , vi viste ikke hvor ferden skulle gå , var fulle av overaskelser , hilste på så mange trivelige mennesker g ikke minst for en dag .


nydelig frokost på egon , skikkelig husmorferie og gå til dekket bord heile helgen....


LILLEHAMMER , dro hjemmenfra kl 07.10 og var fremme og sjekket inn på mølla kl 13.30 , så litt sulten og rett på lykkelige dager og spiste rykende varme crosianger , magisk var dem . Nydelig sol på lillehammer men kaldt.Grete kom og hentet oss og vi dro til vignes og møtte heile gjengen til fredagstacco