søndag 25. september 2016

Til verdens beste mamma!






Idag har en fantastisk mamma bursdag! Du er en omsorgfull, kreativ, gledesfylt, vakker, forståelig, inspirerende og UNIK mamma, som har løsninger på alt, og da mener jeg alt. Hva har vi skulle gjort uten deg? det vet ikke jeg, så vi er veldig heldige som har deg. Du er helt magisk og super, og betyr veldig mye for oss. Mange nusser fra dine snupper 

Martin og Malin


Bursdagsgave fra Malin! Hva kan det være?



Søndagsmiddag med ny rett, levende lys, planter og høststemning





Kylling med Curry!






Dagens middag ble en ny smak! Jeg prøvde meg på en ny gryte, nemlig kylling med Curry. Den ble veldig godt likt av ungene, så den skal vi ha flere ganger! Når man er lei på matfronten er det alltid lurt å prøve noe nytt, og i dette tilfellet ble det midt i bliken. Oppskriften finner du her, verdt å prøve ut!



På besøk hos Chez Mathilde og Mathildes verden!






På lørdag tok vi turen til steinkjer for å besøke den flotte cafeen og butikken, Chez Mathilde og Mathildes verden! Det begynte å bli en stund siden sist besøk, så var på tide. Vi kom dit til klokken 10.30 og spiste frokost på Chez : Kyllingsandwich på meg og kanelkjekse, croissant og kanelbolle på barna. Etter det dro turen inn til interiørbutikken og der fikk vi med oss noen godbiter! 
På hjemturen stoppet vi på levanger på Magneten og kjørte videre til middagsstopp på pick up resturanten Vuddu Valley. Vi kjørte derfra gode og mette og tok siste stopp på Byhaven 30 min før stengetid for å kjøpe noen planter til bursdagen min! :)