mandag 19. juni 2017

Oppskrift på Sjokolade - og Kaffemilkshake


Sjokolade-milkshake



Kaffe-milkshake


Vaniljeis med dessert-topping



Sjokolade-milkshake 

Ca 3 dl vaniljeiskrem
Ca 1 dl H-melk
3-4 ss sjokoladesirup
ev. litt sukker 

Kaffe-milkshake
(egen mikset)

Ca 5 ss fløteis
1 espresso
1/2 dl melk

Dessert-toppingen er en limited edition fra den lille nøttefabrikken og var helt magisk. Den er salt og søtt med karamelliserte pecanbiter og deilig salt sjokoladekrokan. 


I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live - Tom Malmquist



Tom og Karin venter sitt første barn da Karin plutselig blir akutt syk. Barnet forløses med keisersnitt, og som i et mareritt løper Tom mellom intensivavdelingen og nyfødtposten. Da han drar hjem igjen, er det uten Karin. Han er alene med et spedbarn og en sjokkartet sorg. 

I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live er en rå og vakker bok om et år som forandret alt. En fortelling om tap, foreldreskap og livet vi lever, øyeblikk for øyeblikk. 

Denne blir fin å lese. 

Enkel jordbær smoothie på 1-2-3


 

Oppskrift

2 dl yoghurt naturell
1 dl appelsin- eller eplejuice
150 g renset jordbær (ferske eller frosne) 

Ha alle ingredienser i en blender. Kjør til du får en fin, jevn konsistens. Tilsett litt mer juice hvis blandingen er litt for tykk. 



Bursdag på Ranheim med masse godsaker







Årets planleggingsbok







Jeg er en av de som må ha ting skrevet ned svart på hvitt for å holde styr på ting. Nå som jeg har skrevt ut den gamle kunne jeg endelig kjøpe denne herligheten av en bok! Her klistrer man inn datoene selv og pimper opp med klistremerker slik at den blir mer spesiell og personlig - mer jobb men helt klart verdt det! 
Boken får du kjøpt hos Panduro
599,- men nå til nedsatt pris 199,-
Penn fra Carma 80,-



 

Tandori - ris, nanbrød og peanøtter



Dette ble middagen før bursdagen igår! Favorittmaten til ungene, smaker alltid like godt

Bytur Lørdag 17. Juni








På lørdag bar det over til en bytur med ærender på planen. Etter litt trasking rundt i butikkene slo vi oss ned på Egon for å få mat i magen. Martin spanderte på middag med sine kuponger som han vant på 17. Mai. Vil også anbefale massasjestykket på bilde nr.2! Den er himmelsk

Nespresso leggier on ice - limited edition



Meraki - Makeup wipes and original konjac sponge



Meraki er et unikt univers av skjønnhet og livsstilsprodukter, designet og utviklet i Danmark. Serien er skapt i et kreativt univers, inspirert av skandinavisk estetikk og laget med kjærlighet for naturens skattkammer. Med Meraki får du produkter med milde, aktive og næringsrike ingredienser, alle nøye valgt for sine egenskaper, bevist effektivitet og naturlige dufter. 


Disse to produktene liker Malin veldig godt, og som sagt er det naturlige ingredienser og de er milde på huden. 

MELT!



Onsdag 14. Juni tok Malin, Sara og jeg en tur til sirkus for å spise frokost. Vi gikk nedover imens Sara sov og busset tilbake. Chipsen på MELT er bare helt fantastisk!