søndag 21. mai 2017

I helgen har vi malet rom og ryddet! Det var godt å få orden igjen





Kreativ pakke laget av Malin! Har man ikke teip er bånd og friskeblomster fra "Hagen" et alternativ






Fredag og taco!








Fredag fikk vi besøk av fineste Tone og Emilie på taco! Veldig fin start på helgen! 

Fredag bakte jeg boller til basebyggerne i skogen som jobber og står på! Regner med at de ble rimelig sultne etter mange timer








Gulrotkake!




Torsdag baket jeg verdens beste gulrotkake til fredagens selskap. Oppskriften finner du her

Anbefales på det sterkeste å prøve ut den!

16 - 17 mai
























16 mai hadde vi selskap hjemme hos oss med venner! Vi laget tapas med masse forskjellige godsaker, jeg bakte også brownies og pavelova til dessert.

17 mai startet kl 6 til oss, da var det på med finstasen og videre til champagnefrokost lengre oppe i gata. Senere dro vi avgårde til skolen hvor vi skulle bli hentet med buss, imens Malin satt på til ei venninne. Da vi kom til byen var det bare å stille opp ungene og masjere. Etter vi alle hadde gått i tog gikk vi videre til solsiden for å spise lunsj på BareBlåbær med søskenbarna, veldig god mat! Senere måtte vi finne oss en buss og komme oss hjem, og når vi var hjemme var det bare å dra videre til skolen for å være med på aktivitetene der. Kl 18 var vi bedt på grilling til familien med biff og gode poteter og vi avsluttet 17 mai med å spise tapasrestene fra dagen før med Siv og ungene. Alt i alt en hektisk men fin dag :) 


NYHET! Sommerflørt pastiller med smak av Bringebær og Appelsin fra Dent



Begge disse var kjempe gode! gjett om at de skal spises i sommer