tirsdag 21. april 2015

Klar for lekser....


Nystekte boller til Kvelds....


Denne må jeg spare opp til sommeren , ser veldig bra ut.


Gjengen på Scooter tur i sverige ....




Han skriver brev til sin kone.....

Han skriver brev til sin kone at han vil skilles - svartet hennes er fantastisk !

Kjære Kone 

Jeg skriver dette brevet for å fortelle deg at jeg ikke orker mere av deg. Jeg har vært en god mann for deg i 7 år , og nå har jeg ingenting mere og bevise . De siste to ukene har vært et helvete .... sjefen din ringte for å fortelle meg at du sluttet i jobben din , og det var dråpen! 
Forige uke kom du hjem og du la ikke merke til at jeg hadde klippet meg , jeg lagde favorettretten din og jeg hadde på meg et par splitter nye boksere. Du spiste i 2 min og gjikk rett til sengsfor å hvile etter at du hadde sett alle favorittprogramene dine på tvn . Du sier aldri at du elsker meg lengere, du vil ikke ha sex eller noe som forbinder oss som mann og kone . Enten er du utro mot meg , eller så elsker du meg ikke lengere, uansett jeg forsvinner ut av livet ditt for alltid! 

- Din eks - ektefelle PS. ikke prøv og finne meg . søsteren din og jeg reiser til Stocholm i morgen . Ha et fint liv !


Kjære eks - mann 

Ingenting har gjort dagen min mer en å få brevet. det er sant at du og jeg har vært gift i 7 år, men en god mann er langt fra det du har vært. jeg la merke til at du hadde klippet deg , men det første jeg tenkte når jeg så deg at du ser ut som ei jente ! Moren min oppdrade meg til ikke og si noe hvis jeg ikke hadde noe hyggelig å si , derfor komenterte jeg det ikke .
Når du lagde favoritt måltide mitt, så må du ha forvekslet meg med min søster , fordi jeg sluttet og spise svinekjøtt for 7 år siden . Angående dine nye boksere , så snudde jeg meg vekk fra deg fordi prislappen på 49,- stod der fortsatt . jeg håper det var en tilfeldighet at min søster lånte 50 ,- kr av meg tidligere på dagen .
Etter alt som har skjedd så elsker jeg deg fortsatt , og jeg hadde en følelse på at vi kunne løse alt ettersom jeg vant 10 milioner på lotto. Det er også grunnen til at jeg sa opp jobben min , kjøpte to biletter til Jamaica . Men da jeg kom hjem var du borte .... og alt jeg fant var dette stakars brevet.
alt skjer av en grunn , tror jeg. Jeg håper du får det meningsfylle livet du alltid har ønsket deg . Advokaten min sa foresten at brevet du skrev til meg garanterer at du ikke vil få en krone fra meg . Så ta vare på deg selv !
Med vennlig hilsen din eks - kone , rik som bare det.
Ps jeg vet ikke om jeg noen gang har sagt dette , men søsteren min Johanna ble egentlig født som gutt og hans virkelige navn var johannes . jeg håper dette ikke er noe problem !

Så fantastisk bra :)