mandag 22. august 2016

Homemade - Ganola & Knekkebrød







Da var jeg ferdig med å lage granola og knekkebrød, noe som var et av gjøremålene for August! Så da har vi skolemat og frokost på plass i heimen...

Oppskrift Granola

Du trenger...

250 gr. Havregryn
100 gr. Hasselnøtter
50 gr. Mandler
1,5 dl. Solsikkefrø
1 dø. sesamfrø
1/2 boks Walnøtter

6 ss honning
3 ss olivenolje

Fremgangsmåte...

Hakk nøttene, knus frøene med en liten tur i foodprosessoren, da får kroppen tatt opp næringen i det. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle og sett til side.

Varm Olje og honning på lav temperatur, til honningen smelter. Rør honning- og oljeblandigen inn i det tørre og bland godt.

Fordel frokostblandingen tynt utover to stekeplater med bakepapir. Stek begge platene i varmluftovn, 140 grader i 35 min. rør litt i det underveis i stekingen så alt blir gyllent.

Oppbevares i romtemperatur i lufttett boks, gjerne også lystett.

Tips 

Spis gjerne sammen med naturell yoghurt, bær og honning.

Nyt!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar