søndag 5. mars 2017

Er du den jeg skal være sammens med resten av livet

Har du noen gang tenkt på at det er der ute som ikke vet at han ikke skal bli sammens med deg en dag , gi deg barn, sette en ring på fingeren din og gi deg et løfte om evig kjærlighet. I dag våkner denne personen , går ut av sengen , ser seg i speilet , rufser til morgen frisyren , børste tenner , setter på kaffekokeren , sender en melding til en kompis om å gå på cafe .Personen kler på seg skjorten , spenner fast beltet i speilet , gir seg selv et SMIL og går ut døra.Bussen kommer og denne personen går på , setter seg ved siden av deg ,gir deg et vagt smil , trykker litt på telefonen og går av på neste stopp. Rett på cafen for å møte kompisen over et par pils .Du går av på et par stopp etterpå for å gå på butikken å kjøpe tacoen du skal lage til dine venner i kveld . Denne personen avslutter pils runden med kompisen , går hjem , legger seg i sofan og setter på netflix . Du hopper i dusjen vel hjemme i leiligheten og gjør deg klar for en margarita kveld . Han våkner brått av musikken i filmen , fumler seg til sengen å legger seg .Du fortsetter festen og ender opp ute på byen . Han snorker og er ulykkelig uviten om i dag ... på bussen , så smilte han til det som skal bli hans fremtidlige ektefelle.
Ukene går , han jobber ,reiser litt , henger med kompiser, flørter med damer i baren. Du trener jobber og gjør dine daglige rutiner. Helt til en dag , to år etter , så har dere to helt samme planer. Dere skal gå på en tur i marka samme sted og du mister vannflasken din rett foran beina hans . Han er den som plukker den opp og begynner å flørte med deg. Du er den  som tar den flaue avgjørelsen om å spørre om tlf nummeret hans . i dag vet du ikke at dette kommer til å skje , men om to år og 3 mnd så har dere blitt i et forhold , og om 3 år så er dere på ferie i cape Town om fire år venter dere barn .
Så tenk på neste gang du er i DÅRLIG HUMØR på bussen .Det kan lønne seg å smile til sidemannen , plustelig helt uten at du vet det så kan dette være den person du skal spandere resten av livet ditt med. En liten tanke vekker på en snøfylt søndag .......

UTROLIG VAKKER TANKE PÅ EN SNØFYLT SØNDAG Espen Hillton nydelig skrevet og så sant så sant .....
smil smil smil til verden og den smiler til deg 
nydelig magisk søndag til dere som titter innom 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar